Cautare

10469 de rezultate pentru "targ national la o scoala particulara" (3.00 secunde)
In urma cu o luna, mai precis pe 25 noiembrie 2017, la targul Gaudeamus, in pavilionul central Romexpo, la standul editurii Scoala Ardeleana a avut loc o lansarea oficiala a cartii Enigma lumilor paralele, scrisa de Dan D.
Inchisori secrete ale CIA pe teritoriul tarii, proiectul de referendum al Consiliului National Secuiesc pentru proclamarea autonomiei Tinutului Secuiesc, eleva „actrita porno” hacuita de amantul-peste in biroul pus la dispozitie cu generozitate de directoare si diriginta... - fapte diferite prin continut, dar avand ca numitor comun o singura realitate:
Primarul Antonie Solomon atenteaza la faima culturala a Craiovei.
Dupa ce inspectorii de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Dolj au inceput saptamana cu stangul, afland ca a venit timpul sa isi faca bagajele si sa plece, conducerea inspectoratului a si trecut la inlocuirea acestora.
Juniorii D din Oltenia se infrunta la Hanul Doctorului, favoriti la castigarea turneului zonal fiind craiovenii de la Scoala de Fotbal "Gica Popescu"
Narcis Zarnescu) Cu doi ani inainte de Marea Unire, adevarata Facere si Re-Facere, Geneza - nu din tarana primordiala (ha-adama), ci din pamantul romanesc multimilenar, asadar, in 1916, Constantin Radulescu-Motru, unul din invatatorii neamului nostru, la care ne intoarcem din cand in cand, se intreba:
Irina Munteanu) Frumusetea poate fi uneori o absenta. ... Intr-o dupa-amiaza luminoasa, impreuna cu doamna Hanna Derer, profesor la Facultatea de Arhitectura, am facut o plimbare pe Calea Victoriei.
Gabriela Maltezeanu de la Podoabe Mesesugaresti a venit la targul din curtea MTR cu ii facute de mama ei, Maria, genti crosetate din lycra si bumbac, in diverse culori, la 60 Ron,in fuctie de marime, perne crosetate in diverse culori, brose la 11 ron, cu flori si magneti de frigider inediti.
Florin Chise din Bihor participa pana azi inclusiv la targul pescaresc organizat in Parcul "Lia Manoliu" din Capitala. ... A fost un targ fain! Am mancat salau fript si ciorba de peste la standul unor unguri.
Presedintele PSD Mircea Geoana a declarat ieri la Constanta ca social democratii nu poarta nici un fel de negocieri pentru a intra la guvernare.
Clubul Studentilor Liberali Constanta, in parteneriat cu Autoritatea Nationala pentru Tineret si ASETEC, a organizat in cursul zilei de ieri, 8 noiembrie a.c., la Targul de joburi "Pro Cariera".
Locuitorii din mediul rural au fost invatati ca, in perioada electorala, sa-si vanda voturile pentru una mica la bodega din sat si doi mititei, astfel ca acum oamenii conditioneaza participarea la vot de "cinstea" oferita de un partid sau altul.
Primaria Craiova pune la cazna bugetul orasului, pe care vrea sa-l impovareze cu un imprumut de inca 20 de milioane de euro.
Social-democratii au refuzat sa ia parte la dezbateri, dupa ce pe ordinea de zi a fost trecut proiectul privind schimbarea vicepresedintelui Constantin Manolache, sustinut de PSD.
Presedintele Traian Basescu a criticat dur, la sedinta de bilant a Ministerul Administratiei si Internelor, coruptia din institutie, a subliniat ca aceasta are nevoie de reforma reala si zonele in care politia este toleranta cu crima organizata sunt vizibile clar pe harta.
negocierea de acasa nu s-a mai potrivit cu preturile din targ. Totul trebuie luat de la capat. ... Premisa de la care plecam in aceasta analiza: ... Toate informatiile publice sau pe surse culese din teren si puse cap la cap arata ca nu, dimpotriva.
In perioada 1-7 decembrie, la Mangalia va avea loc prima editie a Targului de Cadouri "ExpoCallatis", la care vor participa circa 40 de firme din toata tara, alaturi de alte 8 din localitate.
in patru locatii din statiunea Mamaia - Cleopatra, Parc, Select si Dacia - va reuni un numar de 150 de firme ce isi vor expune ofertele de cadouri de Craciun (imbracaminte, incaltaminte, jucarii, cosmetice, etc.) pe o suprafata expozanta de 4.500 mp, a declarat ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la hotelul "Capri" din Constanta, Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura, institutie organizatoare, impreuna cu Federatia Patronatului din Industria Usoara FEPAIUS, a acestui targ.
Cea de a 13-a editie a deja traditionalului targ de ambarcatiuni Tomis Yacht care va debuta maine in Portul Turistic Tomis este organizata de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura in colaborare cu Capitania Zonala Constanta, a subliniat ieri in cadrul unei conferinte de presa dedicata targului Mihai Daraban, presedintele CCINA.
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
google-analytics.com